تهران، منطقه ۲، خیابان جهانی نسب،
محیط عالی - پارکینگ هم داره. استخر طول 33 متر شنا میکنیم . آب زلال. کلر هم مناسبه.
استخر خیلی خیلی شلوغ . اغلب زمان ها فضایی برای شنا وجود ندارد . تعداد کم کمد ها و دوش ها .همه دوش ها بدون هیچ پرده ای هستند . محیط استخر خیلی تاریک و نور کمی دارد . با اینکه این استخر مربیان زیادی داره اما برای آموزش شنا مربیان در سطح خیلی پایینی هستند . سطح آموزش بیشتر مناسب سنین پایین و کودکان است و اصلا مناسب آموزش برای افراد حرفه ای و شناگران ماهر نیستند. حتی بیشتر بچه ها هم بعد از تمام شدن دوره آموزشیشون صرفا ترسشون از آب ریخته و شناگر خوبی نمیشن. قسمت کم عمق آب خیلی کوچک است به طوریکه افرادی که برای آب درمانی آمده اند باید در استخر کودکان ورزش کنند .
بسیار استخر خوب و مناسبی برای شنا کردن هست. این مجموعه دو استخر جدا برای بانوان و آقایان دارد. استخر آقایان شامل دو استخر جدا ولی در کنار هم هست . یکی از استخرها از عمق حدود ۵۰ سانت شروع میشه و به حدود ۱۶۰ یا ۱۷۰ میرسه. که خیلی مناسب راه رفتن در آب و بازی کودکان هست. استخر دیگر از عمق ۱۷۰ شروع میشه و به ۲ یا ۳ متر میرسه . تو استخر عمیق فقط به صورت طولی میشه شنا کرد و طول استخر هم حدود ۵۰ یا ۶۰ متر هست. که بسیار مناسب شنای نسبتا حرفه ای هستش. آب استخر نسبتا تمیزه و سونا و جکوزی خوبی هم داره. این مجموعه تا اونجا که من یادمه ۳ سال پیش بازسازی شده و هنوز تمیز و مرتبه. تنها ایرادی که به نظر من میشه به مجموعه گرفت نداشتن دوش کافی با فشار آب مناسب در محل رخت کن هاست. در ضمن شامپوهای خیلی بی کیفیتی هم استفاده میشه. یک نکته خیلی مثبت داشتن پارکینگ رایگان هستش که برای اون منطقه شلوغ لازمه.
مزخرفترین… اگر خانم باشید و لچک اجباری رو سرتون نداشته باشین راهتون نمیدن. ترجیح میدم نرم تا اینکه زیر بار حرف زور برم.
حیف ازاون امکانات که ضعف مدیریتش مشهوداست درهوای سردزیر صفردر سالن به اون بزرگی یک بخاری روشن نیست دیواره های استخر کم عمق حدود ۱۰سانت از چربی وکثافت سیاه است،سوناخشک حدود۱۵درجه که هیچوقت عرقت درنمیاد،آب استخر عمیق یخ یخ، کارت خوان هم ندارد باید پول نقد بدی